مواد لازم برای ته چین عراقی

پیاز درشت : ۳ عدد
گوشت : نیم کیلو
لیموعمانی کوبیده : ۲ قاشق سوپخوری
برنج : ۱ گیلو
فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم
هل و میخک : به مقدار لازم
aks
روش تهیه ته چین عراقی
گوشت و پیاز خرد کرده و لیموعمانی ، هل و میخک را بدون اینکه آنها را قبلا بپزید ، با هم مخلوط کرده و آماده کنار بگذارید ، برنج را دو جوش زده و در حالیکه هنوز نیم پخت است از چلو صافی گذرانده ، نصف برنج را در دیگ ریخته مواد فوق را در آن بریزید ، سپس باقی مانده برنج را روی مواد ریخته و روی حرارت خیلی ملایم به پختن ادامه بدهید .

منبع:dosaboo.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *