جعفری قورمهجعفری قورمه

جعفری قورمه


جعفری قورمه را با قورمه ‌سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانی‌هاست.

مواد اولیه:

جعفری و تره: ۵۰۰ گرم

گوشت: ۲۵۰ گرم

لوبیا چشم‌بلبلی: ۱۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره: از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه جعفری قورمه: ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا می‌گذاریم بپزد. سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد می‌کنیم.سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یک‌بار سبزی را هم می‌زنیم.نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.
پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره را داخل سبزی می‌ریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه غذا جا بیفتد.

منبع: تبیان

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *