مواد لازم برای حلوای آلبالو :
آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم
آرد سنگک ۴۰ گرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
مارگارین ۲۲۵ گرم
روغن مایع ۸۰ میلی لیتر
آلبالو بدون هسته ۳۰۰ گرم
جوهرلیمو ۱ قاشق چایخوری
رنگ آلبالویی چند قطره
شربت آلبالو ۲۰۰ میلی لیتر
روش تهیه حلوای آلبالو :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت میدهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار میگذاریم.
آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت میدهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمهای گود آب، شربت، شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
داخل تابهای که میخواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک میکنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم میزنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافل های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین میکنیم.
منبع : bartarinha.ir
نشر:beytoote.com
بازنشر:mounes.ir