خوراک ذرت و لوبیا آمریکایی
یکی از خوراکهای ایده آل و اصیل آمریکایی در این مطلب ضمیمه شده است. اسکوت پیکوک سر آشپز معروف با روشی آسان و اصیل این خوراک را درست میکند
اسکوت پیکوک سر آشپز معروف استاد پخت و عرضه خوراکهای اصیل آمریکایی است.
یکی از خوراکهای ایده آل و اصیل او در این مطلب ضمیمه شده است. اسکوت پیکوک با روشی آسان و اصیل این خوراک را درست میکند. و دارای ترکیباتی مثل، ذرت شیرین، لوبیای نازک، گوشت ران درشت، تکه کره و کرم و مواد انتخابی مثل گوجه فرنگی تازه، کدو، گیاهان بوته ای که در منزل دارید.
مواد لازم:
– ۲ فنجان لوبیای تازه
– نمک پاک شده
– ۲خوشه ذرت درشت
– روغن بدون نمک
– فلفل سیاه
– ۴/۱ فنجان سس غلیظ یا(سس بشامل)
– ۴/۱ فنجان گوشت ران ریز شده
دستور العمل
۱- لوبیای نازک را در یک ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. ۱ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد کنید و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا این که نازک و نرم شود. لوبیاهای تغییر شکل داده را از صافی جداگانه رد کنید.
۲- ذرت را پوست بکنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده کرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخهای آن پاک شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده کرده تا دانههای ذرت را از چوبش جدا کنید.
۳- ماهی تابه را داغ کرده و کره را در آن بیندازید، زمانی که آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه کرده و برای ۱ تا ۲ دقیقه با نمک و فلفل تفت میدهیم، خوب که تفت خورد لوبیا را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.
۴- گوشت و سس را اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را کم کنید. سپس غذا را به ۸ قسمت کرده و سرو کنید.
ارزش غذایی
– کالری ۱۴۱
– چربی ۶ گرم
– چربیهای اشباع ۴ گرم
– کلسترول ۲۰ میلی گرم
– سدیم ۲۴۶ گرم
– کربوهیدرات ۱۸ گرم
– فیبر ۳ گرم
– پروتئین ۵ گرم
– ویتامین C 7%
– کلسیم ۲%
– آهن ۴%
– در صد ارزش روزانه مبنی بر کالری ۲۰۰۰
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.semorgh.com