خوراک رومانف روسی
بوسیله Maryam
مواد لازم رومانف روسی :
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۳۵۰ گرم
ژامبون مرغ چهار ورق
پیاز یک عدد
زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری
کره سه قاشق سوپخوری
آرد سه قاشق سـوپ خوری
شیر یک و نیم پیمانه
نمک، آبلیـمو و روغن به مـیزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده ۳۵۰ گرم
طرز تهیه خوراک رومانف روسی :
سینهمرغ را به مکعبهای پنج سانتیمتری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط میکنیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزهدار شود.
تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن میریزیم تا گرم شود.
مرغهای مزهدار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت میدهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد.
قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت میدهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه میکنیم
تا رنگ آن سیاه نشود.
ظرف مناسب فر را برداشته، کف و دیواره آن را چرب میکنیم.
مرغ تفت داده شده را به صورت کپهای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت کپهای میریزیم و روی قارچها را با ورقهای ژامبون میپوشانیم.
برای تهیه سس سفید، آرد و کره را با هم تفت داده، شیر را کمکم اضافه نموده و سریع هم میزنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن کمی نمک و فلفل میزنیم.
این سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را میپوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس میریزیم.
ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی بالاترین طبقه قرار میدهیم تا روی خوراک طلایی شود.
منبع:ghandpahlu.com