خوراک مرغ پرویی

این خوراک معطر از لحاظ پخت ساده است و بسیار خوشمزه است. این خوراک همچنین برای دوباره گرم کردن و خوردن مناسب است حتی می توانید یک روز آنرا نگه دارید پس از گرم کردن می بینید که مزه آن حتی از روز قبل هم بهتر شده است!

مواد لازم:

یک و نیم قاشق چایخوری روغن کانولا بیشتر برای چرب کردن ماهی تابه

یک و نیم قاشق غذا خوری فلفل قرمز

یک قاشق غذا خوری زیره سبز

یک و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی

یک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

پنج پر سیر که به خوبی کوبیده شده باشد.

دو عدد پیاز شیرین بزرگ پوست کنده شده و ریز شده به قطعات بزرگ

یک عدد مرغ ریز شده به ۱۰ قسمت

فلفل فرمز کامل که داخل آن خالی شده است و به تکه های مساوی تقسیم شده باشد.

یک عدد لیمو ترش

طرز تهیه:

فر را تا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک تایه بزرگ مخصوص کبابی بردارید و آنرا به روغن آغشته نمایید. در یک ظرف گود کوچک فلفل قرمز، زیره، نمک، فلفل ریز شده، سیر و روغن را مخلوط کنید تا سس مخصوص این غذا را آماده کنید. پیاز را در یک ظرف گود بزرگ بریزید و ۲ قاشق غذا خوری از سسی که آماده کرده اید روی آن بریزید. مرغ را در تابه ای که قبلاً آماده کرده اید قرار دهید و بقیه سس را روی آن بریزید سپس آنرا با پیاز ها، لیمو و فلفل بپوشانید. تابه را در فر قرار دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود و با روغنی که مرغ پس می دهد گوشت پخته شده و بقیه مواد هم ترد می شود. آنرا از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون از فر بماند سپس می توانید آنرا سرو کنید.

ارزش غذایی:

۴۷۰ کالری، کل چربی ۳۲ گرم، چربی اشباع شده ۹ گرم، ۱۴۰ میلی گرم کلسترول، ۷۳۰ میلی گرم سدیم، ۹ گرم کربو هیدرات، ۳۴ گرم پروتئین

توجه داشته باشید برای کنترل رژیم غذایی خود باید از متخصص آن کمک بگیرید و این اطلاعات صرفا جهت اطلاع شما ارائه شده است!
========================================================================================

سمیه مظفری
منبع:yadbegir.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *