طرز تهیه قورمه سبزی یا خورشت سبزی اهوازی

موادلازم برای خورشت سبزی اهوازی

سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله:۵/۱ کیلو
گوشت تازه گوسفند: ۵/۱ کیلو گرم
پیاز::۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی:۴۰۰ گرم
گرد لیمو عمانی:۱۵۰ گرم
آبلیمو ترش:نصف فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه:مقداری

طرز تهیه خورشت سبزی اهوازی

پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.

سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید.

خورش شما آماده است و می توانید آن را به همراه برنج در در ظرف های نذری ریخته و پخش نمایید. این خورش را یا می توانید بدون لوبیا تهیه کنید یا اینکه با لوبیا قرمز مانند قورمه سبزی تهیه کنید.


نکات تکمیلی در مورد خورشت سبزی اهوازی

خورشت سبزی اهوازی جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
خورشت سبزی اهوازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *