;

خورش زرشک غذای محلی کردستان

مواد اولیه:
گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
زرشک ۲۵۰ گرم
لپه نصف پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به ابعاد ۳×۳ سانتی‌متر خرد کرده و به همراه پیاز، نمک و فلفل در روغن تفت می‌دهیم. لپه را شسته و به گوشت اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم زرشک شسته شده را هم به گوشت می‌افزاییم. چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد. سپس آن را همراه پلو سرو می‌کنیم
————————-
منبع:www.tebyan-tabriz.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *