در دستور زیر یک خورش خوشمزه برزیلی با سالمون قزل آلا را به شما آموزش خواهیم داد. آن را برای یک ناهار تهیه کنید و با برنج میل کنید. با استفاده از این دستور، می توانید تنوعی در آشپزی ایجاد کرده و طعم جدیدی را تجربه کنید.

مواد لازم برای چاشنی:
سیر نصف یک سیر کامل ، پوست گرفته و خرد شده
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذا خوری
نمک سه چهارم قاشق چای خوری
پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین ) یک قاشق غذا خوری
زیره یا پودر آن دو و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک ونیم قاشق چای خوری

مواد لازم دیگر برای غذا :
پیاز کوچک ۲ عدد خرد شده
فلفل دلمه بزرگ یک عدد ، تمیز شده و تخم گرفته شده
گشنیز خرد شده ۲ فنجان
شیر نارگیل یک پاکت کوچک
نمک وفلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد کوچک
روغن زیتون به مقدار لازم
فیله ماهی سالمون ۷۵۰ گرم در قطعات ۵ سانتی بریده شده

طرز تهیه:
۱٫ ترکیبات چاشنی را با هم مخلوط کنید.
۲٫ تکه های ماهی را به مدت حداقل ۲ ساعت در چاشنی قرار دهید تا مزه دار شود.
۳٫ در یک ماهی تابه بزرگ ، کف ماهی تابه را با ۲ قاشق روغن زیتون آغشته کنید.
۴٫ پیاز را ورقه ایی برش بزنید و کف ماهی تابه بچینید.
۵٫ برای لایه بعدی ، فلفل دلمه را ورقه ایی برش بزنید و روی لایه پیاز بچینید.
۶٫ سپس گوجه فرنگی ها را ورقه ایی برش زده و روی لایه فلفل بچینید.
۷٫ حالا تکه های ماهی را بعد از ۲ ساعت با مواد چاشنی آن در یک لایه بچینید.
۸٫ لایه ها را از ابتدا یعنی از لایه پیاز ها شروع کنید و بعد از لایه گوجه فرنگی ، نمک وفلفل روی آن بپاشید.
۹٫ نیمی از گشنیز های خرد شده را روی لایه گوجه فرنگی بپاشید.
۱۰٫ شیر نارگیل را روی آن بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید.
۱۱٫ مواد را روی حرارت به جوش آورید .سپس حرارت را کم کنید.
۱۲٫ درب ظرف را قرار دهید و ۳۰ دقیقه تا یک ساعت منتظر بمانید تا اینکه سبزیجات کاملا بپزند.
۱۳٫ زمانی خورش را از روی حرارت بردارید که مواد پخته و کمی آب برای خورش باقی مانده باشد.
۱۴٫ این خورش را با برنج و باقی گشنیز خرد شده میل کنید و لذت ببرید.

منبع:irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *