طرز تهیه یک غذای مازندرانی، خورش مرغ ترش

● مواد لازم:
▪ مرغ متوسط : یک عدد
▪ جعفری،تره،شنبلیله،گیشنیز،نعنا: یک کیلو
▪ لوبیا سفید :نصف فنجان
▪ گردو چرخ کرده :نصف فنجان
▪ پیاز داغ ، نمک وفلفل ،آبلیمو یا آب نارنج ،روغن ،سیر

● طرز تهیه:
مرغ را چند تکه کرده و آن را همراه پیاز کمی سرخ می کنیم. سبزی خرد شده را کمی سرخ کرده و گردو را به آن اضافه می کنیم.

بعد از کمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه کرده و می گذاریم با ۲ لیوان آب ، نمک و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده ، آبلیمو یا آب نارنج ، سیر را به خورش اضافه کرده و صبر می کنیم تا جا بیفتد و تقریباً کم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف کشیده و یک یا دو قاشق زرشک شسته شده را با کمی روغن تفت می دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می ریزیم.

▪ اگر دوست داشته باشید می توانید یک فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه کنید.

—————————————————————————————————————–
منبع:delgarm.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *