خورش گولاش مجارستانی


ادویه ی مخصوص این غذای مجاری، پاپریکا است.

زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه

مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر:

گوشت گوسفندی ۲۰۰/۱ گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود.

پیاز متوسط یک عدد، خرد شود

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سیر یک حبه، خرد شود
ادویه پاپریکا

ادویه پاپریکا یک قاشق غذاخوری

آب گوشت ۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو یک قاشق غذاخوری

خامه ترش ‌یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

پیازداغ

خورش گولاش مجارستانی:

* پیاز را درون روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

* سیر را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه ی دیگر آن را تفت دهید.

* قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آن ‌ها را تفت دهید.

* آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.

* درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم ‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.

* هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.

* قبل از این‌ که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

* خورش گولاش را می‌ توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.
—————————————————————————–
شهره فرجی – همشهری آنلاین

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *