خورش گولاش مجارستانی
ادویه ی مخصوص این غذای مجاری، پاپریکا است.
زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه
مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر:
گوشت گوسفندی ۲۰۰/۱ گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود.
پیاز متوسط یک عدد، خرد شود
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر یک حبه، خرد شود
ادویه پاپریکا
ادویه پاپریکا یک قاشق غذاخوری
آب گوشت ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
خامه ترش یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
پیازداغ
خورش گولاش مجارستانی:
* پیاز را درون روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
* سیر را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه ی دیگر آن را تفت دهید.
* قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آن ها را تفت دهید.
* آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.
* درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.
* هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، اضافه کنید.
* قبل از این که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
* خورش گولاش را می توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.
—————————————————————————–
شهره فرجی – همشهری آنلاین