دستور تهیه مخصوص املت لقمه ای

دستور تهیه مخصوص املت لقمه ای

بوسیله Maryam

املت لقمه ای یکی از انواع املت است که با نان پیتا درست می‌شود و نوعی فینگر فود به حساب می‌آید. طرز تهیه املت لقمه ای آسان است و به راحتی می‌توانید یک صبحانه خوشمزه و دلچسب آماده کنید.

مواد لازم املت لقمه ای
طرز تهیه املت لقمه ای

مواد لازم املت لقمه ای :

ژامبون گوشت ۹۰ درصد: ۴۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱۰عدد
کنسرو لوبیا: یک قوطی
فلفل دلمه ای: یک عدد
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
پنیر چدار: ۳۰۰ گرم
نان پیتا یا نان تافتون: ۱۰ عدد

دستور تهیه مخصوص املت لقمه ای :

در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن سرخ کردنی ریخته و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
در صورت تمایل می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.
وقتی روغن داغ شد، ژامبون ها را در آن تفت داده، بگذارید کمی قهوه ای رنگ شوند.
سپس آن ها را از تابه بیرون آورده و در یک ظرف بگذارید.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. می‌توانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید تا ظاهر املت بهتر شود.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید.
سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن بیفزایید.
مخلوط را در تابه بریزید تا خوب بپزد و تخم مرغ ها شل نباشند.
کنسرو لوبیا را پس از جوشاندن در آب، در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آن ها را خوب له کنید.
سپس آن ها را در ظرفی روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان ها را آماده کنید.
از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ، پوره لوبیا و پنیر چدار در هر یک از نان ها ریخته و آن ها را به صورت مستطیلی بپیچید.
لقمه ها را در تابه بگذارید و کمی تست کنید. در صورت تمایل می‌توانید آن ها را در فر بگذارید تا گریل شوند.
املت لقمه ای فینگر فودی آماده است. آن را با آبمیوه طبیعی یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید، سرو کنید.

منبع:ghandpahlu.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.