سالاد مخلوط پاستا برای گیاه خواران

مواد لازم :

پاستای فرمی شکل : نصف بستته

تره فرنگی : ۱ دسته

گوجه فرنگی : ۲ عدد

اسفناج : ۲۰۰ گرم

خیار : ۲ عدد

سیر : ۴ حبه

روغن زیتون : ۱ قاشق سالادخوری

مارچوبه تازه : ۲۵۰ گرم

نمک : به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس :

سرکه بالزامیک : ۳ قاشق سالادخوری

مغز تخمه آفتابگردان : ۳ قاشق سالادخوری

روغن زیتون بودار : ۲ قاشق سالادخوری

طرز تهیه :

پاستاها را در آب جوش، نمک و روغن به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آب کشی کنید. در یک ماهی تابه مقداری روغن زیتون بریزید و تره فرنگی و سیر را اضافه کنید تا بعد از ۲-۳ دقیقه نرم شوند . سپس مارچوبه را به ماهی تابه اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید. در یک کاسه بزرگ سبزیجات را مخلوط کنید و مواد سس را روی آنها بریزید و هم بزنید تا تمام سبزیجات به سس آغشته شوند . سبزیجات پخته را به کاسه اضافه کنید و پاستای آب کشی شده را نیز اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید. برای تزئین سالاد از مغز تخمه آفتابگردان استفاده کنید. سالاد پاستا برای گیاه خواران آماده سرو است.

منبع:بیست ستون

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *