;
دستور پخت دسر پاییزی

دستور پخت دسر پاییزی

مواد اصلی برای ۴ نفر :

شیر ۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
آرد برنج ۴ قاشق غذا خوری
بادام آسیاب شده ۱/۲ لیوان
گردو خردشده ۶ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
خامه صبحانه یا کره ۲ قاشق غذا خوری
پودر پسته (اختیاری) به مقدار لازم

طرز تهیه :

زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

۱
بادوم رو پوست بگیرید وآسیاب کنید.. گردوها رو خرد کنید نه اونقدر که درشت باشن نه اونقدر که پودر بشن.. شیر+شکر+پپودر نشاسته+آرد برنج+پودر بادام رو بریزین تو ظرف وبذارین رو حرارت و مرتب با همزن دستی بزنین..
۲
غلظتش که مثل فرنی شد خامه صبحانه یا کره و وانیل وگردوی خرد شده رو اضافه کنین وهم بزنین تا کاملا یکدست وروان بشه..
۳
کناره ها که شروع به حباب زدن کرد زیر اجاقو خاموش کنین ویکم بعد به ظرفای سروتون منتقل کنین وتمام..
۴
وبعد که خنک شد روشو با پودر پسته تزئین کنین..نداشتینم خیالی نیست..ترافل،پودر بیسکوئیت،شکلات رنده شده..پودر گردو بریزین ..نداشتینم از خوشمزگی دسر اصلا کم نمیشه.

دستور پخت دسر پاییزی

سایر نکات دسر پاییزی:

قاشقای نشاسته وآرد برنجتونو سر خالی بریزین تا دسرتون لطیف بشه…
نشاسته ذرت اگه باشه حتما دسرتون لطیفتر میشه..
نکته دیگه ای نیست جز اینکه درست کنین ولذت ببرین..

منبع:sarashpazpapion.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *