سوپ رشته دستور پخت سوپ رشته

دستور پخت سوپ رشته

مواد لازم :

آب ۵ لیوان
عصاره مرغ (یا آب مرغ) ۱ بسته
هویج ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
ذرت ۱/۲ لیوان
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
ورمیشل (رشته سوپی) به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و جعفری به مقدار لازم

دستور پخت سوپ رشته

طرز تهیه :

زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

۱ درون قابلمه۵ لیوان آب بریزید وعصاره های مرغ را اضافه کنید
۲ سپس بگذارید آب جوش بیاید.
۳ در صورت تمایل می‌توانید به جای آب و عصاره مرغ از ۵ لیوان آب مرغ استفاده کنید.
۴ هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند، ذرت پخته، ورمیشل، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه و بگذارید سوپ بپزد.
۵ پس از اینکه سوپ جا بیفتد، می‌توانید جعفری‌های خرد شده را اضافه کنید؛ ۱۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند.
۶ سوپ را در ظرف بکشید و به همراه آبلیمو سرو کنید
۷ در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید، هم‌چنین می‌توانید ذرت را از دستور بالا حذف و قارچ را جایگزین ذرت کنید.

منبع:sarashpazpapion.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *