دسر آناناس با ژله

دسر آناناس با ژله

مواد لازم برای دسر آناناس با ژله

پودر شکر ۳ قاشق غذاخوری، معادل ۶۰ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
کمپوت آناناس یک قوطی نیم کیلویی، وزن آبکش آن ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم است.
پسته و اسمارتیز برای تزئین چند عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژله آناناس دو بسته

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست خوری از “دسر آناناس با ژله” خواهیم داشت.

طرز تهیه :

آناناس های یک قوطی نیم کیلویی کمپوت آناناس را جدا کرده در مخلوط کن می ریزیم (آب کمپوت را کنار می گذاریم)، تا دو پیمانه پوره آناناس به دست آید.

یک بسته پودر ژله را به تدریج در یک پیمانه آب جوش (تقریباً ۱۲۰ گرم) حل می کنیم.

نصف پیمانه از ژله سرد شده را جدا می کنیم و به تدریج در پوره آناناس می ریزیم.


۲۵۰ گرم خامه پاستوریزه سفت را ۲ ساعت در فریزر می گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم.
آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.

مخلوط پوره آناناس و ژله را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه می کنیم تا دسر آماده شود.

دسر آماده شده را در کاسه های ماست خوری می ریزیم و برای تزئین، روی آن تکه ای از کمپوت آناناس، پسته و یا غیره قرار می دهیم. سپس آن را ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.

کالری موجود در دسر آناناس با ژله

مقدار کالری موجود در کل دسر ۲۷۰۰ کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از این دسر ۲۷۰ کیلوکالری می باشد.


منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.