دسر سیب آلمانی

طعم بی نظیر دسر سیب آلمانی

مواد لازم خمیر تارت :

آرد : ۱۵۰ گرم

پودر قند : ۶۰ گرم

بیکینگ پودر : ۲/۱ قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

کره حیوانی : ۱۰۰ گرم

وانیل : ۲/۱ قاشق چای خوری

پوست لیمو ترش : به میزان کم

نمک : به میزان کم

مواد لازم روی تارت :

سیب : ۱ کیلو

کره : ۵۰ گرم

بیسکویت پتی بور : ۱ بسته

دارچین : ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم کرم تارت :

تخم مرغ : ۱ عدد

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

شکر : ۱۰۰ گرم

نشاسته : ۲ قاشق مرباخوری

خامه پاستوریزه : ۴۰۰ گرم

طرز تهیه :

برای درست کردن خمیر تارت تمام مواد را در ظرفی با هم ترکیب کنید. کره باید سرد شود و خرد شده به مواد اضافه شود. مخلوط را با چنگال هم بزنید و بعد از این که به شکل پودر در آمد با نوک انگشتان برای ۵ دقیقه ورز دهید. نباید با کف دست عمل مخلوط کردن را انجام دهید زیرا با این کار کره با حرارت دست آب می شود و باعث می شود خمیر ترک بخورد. خمیر را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید . فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. برای کرم تارت نیز تمام مواد را در ظرفی بزنید و برای ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر حل شود. قالب مخصوص را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را در قالب بریزید. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید و به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. بعد از آن خمیر را خارج کنید و بیسکویت ها را روی آن بچینید تا سطح آن پر از بیکسویت باشد. سیب ها را به شکل هلال ماه برش بزنید و به صورت نیم دایره روی بیسکویت ها بگذارید. روی سیب ها دارچین بریزید و ۵۰ گرم از کره آب شده را روی سیب بریزید. کرم را روی سیب ها بریزید. قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید و بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید. تارت سیب آلمانی آماده سرو است.

منبع:bistsotoon.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *