آشنایی با روش تهیه دسر سیب برشته


دسری ساده که سرو آن با بستنی فوق‌العاده می‌شود.

مواد لازم:

مخصوص قالبی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت

ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده

یک فنجان شکر سفید

یک قاشق سوپ‌خوری آرد سفید

یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین

½ فنجان آب

یک فنجان جوی پرک

یک فنجان آرد

یک فنجان شکر قهوه‌ای، بسته‌بندی

¼ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

¼ قاشق چای‌خوری جوش شیرین

½ فنجان کره‌، آب شده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید.

برش‌های سیب را در ظرف مورد نظر بریزید. شکر سفید، یک قاشق سوپ‌خوری آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی سیب‌ها بپاشید. سپس آب را روی همه مواد بریزید.

جوی پرک، یک فنجان آرد، شکر قهوه‌ای، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین و کره‌ی آب شده را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط سیب و مواد دیگر که در ظرف آماده کرده بودید، بریزید.

به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده‌اید با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) بپزید.

دسر سیب برشته

کالری : ۳۱۶ | چربی : ۸٫۶g | پروتئین : ۲٫۴g | کربوهیدرات : ۶۰٫۵g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۳٫۳g | شکر : | نمک : ۹۸mg

زمان آماده‌سازی : ۳۰ دقیقه | زمان پخت : ۳۰ دقیقه | زمان کل : ۸۰ دقیقه
————————————————————————————————–
منبع:hamshahrionline.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *