دسر مجلسی ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی !
مواد لازم :
خامه صبحانه : ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۶ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
آب سرد : نصف پیمانه
پودر ژلاتین : ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل : نصف قاشق چای خوری
توت فرنگی رنده شده : ۲۰ عدد
آب پرتقال : یک و نیم پیمانه
رنگ هلویی خوراکی : چند قطره
طرز تهیه :
شکر ، زرده تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا خوب پف کند . سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط را به همراه آب پرتقال و توت فرنگی های رنده شده در ظرف چدنی روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم به جوش بیاید .
بعد از به جوش آمدن فورا از روی اجاق گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود . پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و ذوب کنید و درون کرم بریزید .
باید ژلاتین و کرم را زمانی با هم مخلوط کنید که هر دو حرارت خود را از دست داده باشند . کرم را از صافی بگذرانید و درون قالب بریزید و برای ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد .
کرم ژلاتینی توت فرنگی و پرتقال آماده سرو است .
منبع:bistsotoon.com