دسر مجلسی ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی !


مواد لازم :

خامه صبحانه : ۳۰۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۶ عدد

شکر : ۲۰۰ گرم

آب سرد : نصف پیمانه

پودر ژلاتین : ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل : نصف قاشق چای خوری

توت فرنگی رنده شده : ۲۰ عدد

آب پرتقال : یک و نیم پیمانه

رنگ هلویی خوراکی : چند قطره

طرز تهیه :

شکر ، زرده تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا خوب پف کند . سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط را به همراه آب پرتقال و توت فرنگی های رنده شده در ظرف چدنی روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم به جوش بیاید .

بعد از به جوش آمدن فورا از روی اجاق گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود . پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و ذوب کنید و درون کرم بریزید .

باید ژلاتین و کرم را زمانی با هم مخلوط کنید که هر دو حرارت خود را از دست داده باشند . کرم را از صافی بگذرانید و درون قالب بریزید و برای ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد .

کرم ژلاتینی توت فرنگی و پرتقال آماده سرو است .

منبع:bistsotoon.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *