;
دسر پودینگ کیک لیمویی

دسر پودینگ کیک لیمویی


● مواد لازم
▪ شکر سه چهارم لیوان
▪ آرد کیک یک چهارم لیوان
▪ تخم مرغ ۳ عدد، زرده و سفیده جدا شده
▪ شیر یک لیوان
▪ پوست لیمو یک قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو یک چهارم لیوان
▪ کمی نمک

دسر پودینگ کیک لیمویی

● طرز تهیه
▪ قالب کیک را چرب و فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
▪ شکر، آرد و نمک را باهم مخلوط کنید.
▪ زرده را با شیر، پوست لیمو و آب لیمو هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.
▪ سفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد و به آرامی به مواد دیگر اضافه کنید.
▪ مایه را در قالب ریخته و بگذارید ۳۵ دقیقه بپزد تا روی آن کمی طلایی و زیر آن نرم مانند شود.
▪ این کیک را می توان ولرم و یا سرد با خامه مصرف کرد. روی این پودینگ سفت و زیر آن نرم و خامه مانند می شود.
————————–
منبع:روزنامه خراسان
نشر:www.persianpersia.com
باز نشر:مونس

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *