دلمه گل موزطرز تهیه دلمه گل موز

دلمه گل موز

گل موز یا قلب موز در بسیاری از کشورهای آسیایی و استوایی بعنوان یکی از سبزیجات مورد مصرف در آشپزی، بکار می رود. هم چنین منبع خوبی از ویتامین های آ، سی و ریزمغذی های مفید برای بانوان می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه دلمه گل موز آشنا می شوید.


مواد لازم برای ۴ نفر

گل موز متوسط: ۱ عدد
گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد، نگینی خرد شده
پیاز متوسط: ۲ عدد، ریز خرد شده
نخود سبز پخته: ۱۰۰ گرم
ذرت پخته: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه کوچک: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
قارچ متوسط: ۳ تا ۴ عدد
پنیز پیتزا رنده شده: ۱۵۰ گرم
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه

مرحله ۱ – گوشت را با پیاز تفت داده تا تغییر رنگ دهد، سپس کمی اّب اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت متوسط پخته شده و آب گوشت تمام شود. رب گوجه، نمک و فلفل را افزوده، تفت دهید تا سرخ شوند.
مرحله ۲ – سیب زمینی نگینی خرد شده را جداگانه سرخ کنید.
مرحله ۳ – قارچ و فلفل دلمه را نیز خرد کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله به دلخواه می توانید جوانه های داخل گل موز را نیز خرد کرده، همراه با قارچ و فلفل دلمه تفت دهید.
مرحله ۴ – نخود سبز، ذرت، قارچ، فلفل دلمه و سیب زمینی را به مخلوط گوشت اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. نمک و فلفل آنرا تست کنید.
مرحله ۵ – گلبرگ های گل موز را جدا کرده و بشورید.
مرحله ۶ – داخل هر گلبرگ را به اندازه ای که پر شود از مخلوط گوشت بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا رنده شده پوشانده و پودر آویشن بپاشید. همین کار را با مابقی گلبرگ ها انجام داده تا مواد تمام شود.
مرحله ۷ – دلمه های آماده شده را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. سپس در ظرف دلخواه چیده و سرو نمائید.

نکات:
پیشنهاد می شود برای این دستور از گلبرگ های میانی گل که جوانتر می باشد استفاده کنید، زیرا در برخی موارد گلبرگهای رویی سیاه بوده و ممکن است باعث تلخی دلمه شود.

منبع:tebyan-zn.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *