دمنوش زرشک و خواص آندمنوش زرشک و خواص آن

دمنوش زرشک و خواص آن

طرز تهیه دمنوش زرشک

اگر یکی از افرادی هستید که ذائقه ی شما چای ترش را می پسندد این نوشیدنی یکی از پیشنهاد های من به شماست . طعم ترش و رنگ دمنوش زرشک بسیار اشتها بر انگیزه و برای درست کردنش نیازی به صرف وقت زیادی نیست و در اندک زمانی آماده می شود .همان طور که می دانید پاییز فصل رسیدن زرشک است و شما می توانید این چای گوارا را با استفاده از زرشک تازه تهیه بنمایید .

مواد لازم:
زرشک تازه (به ازای هر نفر) ۲ قاشق غذا خوری
عسل یا نبات بمیزان دلخواه

طرز نهیه:
در ابتدا دو قاشق غذاخوری زرشک تازه را شسته و در قوری بریزید چون زرشک تازه رنگ و طعم بسیار مطلوب تری دارد .


سپس به همراه یک قاشق عسل یا تکه ای نبات و آب جوش بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد . دقت داشته باشید که میزان ترشی یا ملس بودن دمنوش زرشک را می توانید با کم و زیاد کردن میزان عسل یا نبات تعیین نمایید وهمچنین میزان غلظت آن را نیز با زیاد و کم نمودن اب جوش تعیین کنید ولی به طور معمول به ازای دو قاشق زرشک دو لیوان اب جوش کافی است .
می توانید حتی بدون استفاده از هر گونه شیرین کننده دمنوش زرشک را آماده سازید تا یک نوع جدید از چای ترش را تجربه نمایید .

خواص دمنوش زرشک
�” دمنوش زرشک به دلیل دارا بودن طبیعت سرد ، فشار خون را پایین آورده و بنابراین برای کسانی که گرم مزاج هستند، مناسب نمی باشد .
�” دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد و موجب درمان بی اشتهایی می گردد
�” در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است .
�” به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
�” دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه کنندگی و هم چنین ادرارآور و خلط آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود.
�” خانم های باردار و کسانی که دارای فشار خون پایین هستند در مصرف این دمنوش احتیاط نمایند .

منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *