چای گل سرخ
دمنوش گل سرخ
طبیعت : گرم
گل سرخ درختچه ای به ارتفاع ۶۰سانتیمتر تا ۱ متر است. ساقههای جوان این گیاه دارای خارهای ریز و فراوانی است، ولی ساقههای پیرتر آن خار ندارند. برگهایش غالباً دارای پنج برگچه دندانهدار و سبز تیره است. گلهایش درشت و منفرد به رنگ سرخ مایل به ارغوانی است. گلها در اواخر بهار تا اواسط تابستان باز میشود.
خواص چای گل سرخ
– دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریها شده و ریهها را تقویت میکند از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است. این دمنوش عوارض و نشانههای سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگیهای برونشی را از بدن دور میکند.
– دمنوش این گیاه بوی بد دهان را رفع میکند.
– همچنین چای گل سرخ برطرف کننده نفخ معده است.
– تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی های ریه،کلیه و تپش شدید قلب است.
طرز تهیه دمنوش گل سرخ
یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غداخوری چای سیاه یا چای سبز را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه ریخته به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید و یا میتوانید فقط از گیاه گل سرخ استفاده کرده و مقدار بیشتری از آن را دم کنید و با استفاده از عسل یا نبات به شیرینی ان بیفزایید .
—————————————————————————————————————————-
منبع: freshdrink.ir