مواد مورد ضرورت

دو دانه نان

دو دانه تخم مرغ

پیاز سرخ شده

رب بادنجان رومی

گوشت قیمه ۲۰۰ گرام

پنیر پیتزا

طرز تهیه

گوشت قیمه را با پیاز و نمک و مرچ و رب بادنجان رومی می پزیم بعد تخم مرغ و پیاز خشک سرخ شده را با پنیر وگشنیز و جعفری و مرچ سیاه و مرچ سرخ و نمک مخلوط میکنیم

نان باکت را گرد گرد بریده و نان ها را داخل کرایی که کمی روغن دارد می چینیم و داخل انها را از مواد تهیه شده می ریزیم وهر دو طرف نان ها را سرخ می کنیم و داخل ظرف دلخواه تان بچنید و اطراف ان را با سبزی و لیمو و مرچ تازه تزیین کنید

fathiaghafori.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.