ذرت مکزیکی
مواد لازم:
کنسرو ذرت
۱ عدد
قارچ خرد شده
۵۰ گرم
کره گیاهی
۳۰ گرم
پودر سیر
۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
مایونز در صورت دلخواه
طرز تهیه:
* قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
** کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
*** مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
**** کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
***** دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
منبع:beytoote.com