رامن غذای معروف ژاپنی
“رامن” غذای معروف ژاپنی است که در سطح بین المللی معروف است.این غذا تجربه ی طعم جدیدی برای شما خواهد بود.
مواد لازم برای رامن (غذای معروف ژاپنی)
سیر:۳ تا ۴حبه
رب گوجه فرنگی :به میزان لازم
نودل :یک بسته
پیازچه :۱عدد
هویج :۱عدد
فلفل :به میزان لازم
کره (یا روغن(اختیاری)) :۱قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا به اندازه لازم آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
نودل را در آب جوش بریزید ، سپس هویج ، پیازچه و سیر را خرد کرده و بعد از این که نودل ها کمی نرم شد اضافه نمایید.
در ادامه یک قاشق رب گوجه را افزوده و خوب هم بزنید تا حل شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بپزید.
در آخر کره را بیافزایید و بعد از حل شدن آن نودل را از روی حرارت بردارید و با مقداری پیازچه و هویج تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد رامن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
رامن را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب میباشد .
منبع:namnak.com