رامن غذای ژاپنی

رامن غذای معروف ژاپنی

“رامن” غذای معروف ژاپنی است که در سطح بین المللی معروف است.این غذا تجربه ی طعم جدیدی برای شما خواهد بود.

مواد لازم برای رامن (غذای معروف ژاپنی)

سیر:۳ تا ۴حبه
رب گوجه فرنگی :به میزان لازم
نودل :یک بسته
پیازچه :۱عدد
هویج :۱عدد
فلفل :به میزان لازم
کره (یا روغن(اختیاری)) :۱قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا به اندازه لازم آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

نودل را در آب جوش بریزید ، سپس هویج ، پیازچه و سیر را خرد کرده و بعد از این که نودل ها کمی نرم شد اضافه نمایید.

در ادامه یک قاشق رب گوجه را افزوده و خوب هم بزنید تا حل شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بپزید.

در آخر کره را بیافزایید و بعد از حل شدن آن نودل را از روی حرارت بردارید و با مقداری پیازچه و هویج تزیین کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد رامن

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
رامن را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب میباشد .

منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *