روش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانیروش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانی

روش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانی

مواد اولیه:

عدس: ۵۰۰ گرم

برنج: نصف پیمانه

پیاز بزرگ: سه عدد

سیر: یک حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

* عدس را طوری بپزید که آب به خورد عدس برود.

* برنج را آبکش کنید سپس برنج و عدس را مخلوط کرده و چرخ کنید.

* پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.

* برنج مخصوص را در دیس بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.

* برای تزئین پیاز، سیر داغ و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.

منبع:hamshahrionline.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *