آشنایی با روش تهیه‌ی شیر برنج پرویی

شیر برنج پرویی

مواد لازم:

شیر پرچرب یک پیمانه

برنج یک پیمانه

آب ۳ پیمانه

پوست پرتقال ۵۰ گرم

پوست سیب ۵۰ گرم

چوب دارچین ۲ عدد

شیر عسل یک پیمانه

خامه یک پیمانه

شیر نارگیل ۵۰ گرم

پودر دارچین به مقدار لازم

بادام ۶۰ گرم

طرز تهیه:

* آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.

* برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود.

* بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.

* شیر نارگیل را اضافه کنید.

* در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.

نکته

* این دستور ۳۶۰ گرم کربوهیدرات، ۶۵ گرم پروتئین، ۱۸۰ گرم چربی و ۳۳۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.

——————————————————————————————————————–
منبع:منبع: مجله هنر آشپزی – شماره ۷۱
نشر:بخش تغذیه و آشپزی تبیان
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *