مواد لازم:

بادمجان کبابی پوست کنده ۵ عدد
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
کشک ساییده ۲۵۰ گرم
مغز گردوی خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
بادمجان‌ ها را روی حرارت، کباب می کنیم تا پخته شود.سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ های کبابی اضافه می‌ نماییم.یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می ‌گذاریم بپزندوقتی بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می ‌کنیم.
حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ‌ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ‌ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم.بادمجان‌ ها را هم می ‌زنیم و با قاشق له می ‌کنیم.یک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است.آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می ‌کنیم.

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *