روش تهیه جوجه ایتالیاییروش تهیه جوجه ایتالیایی

روش تهیه جوجه ایتالیایی

مواد لازم/اندازه /مقدار / کالری
——————————–
سس مایونز /سه چهارم پیمانه۱۰۰ گرم / ۶۹۱ کالری

پنیر پارمزان رنده شده /یک دوم پیمانه ۱۰۰ گرم / ۴۵۲ کالری

پودر سیر/سه چهارم قاشق چای خوری۱۰۰ گرم / ۲۴۶ کالری

آرد سوخاری ایتالیایی /سه چهارم پیمانه

سینه مرغ، نصف شده /دو عدد (چهار تکه}۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری

روش تهیه جوجه ایتالیایی

روش تهیه جوجه به سبک ایتالیایی :

*. دمای فر را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

*. سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

*. آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

*. تکه های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید.

*. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

*. آن ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر گرم شده.

*. قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

*. جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است.

خواص سیر :

*. سیر کرم کش است.سیر محرک و تقویت کننده بدن است.برای درد گلو می توانید یک حبه از سیر رنده کرده و یک قاشق مربا خوری آبلیمو به آن اضافه نمایید سپس میل کنید، اگر این کار را چند بار انجام دهید برای دردگلو داروی مفیدی می باشد.

منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *