خامه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
زردآلو نیم کیلوگرم
پودر ژله زردآلو ۲ بسته
وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
زردآلو و گیلاس چند عدد برای تزئین

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوری از «دسر زردآلو با ژله» خواهیم داشت.

مواد لازم
چهارده عدد زردآلو درشت، معادل نیم کیلوگرم. یک بسته خامه پاستوریزه ۲۵۰ گرمی.


شش قاشق غذاخوری پودر شکر، جمعاً معادل ۱۲۰ گرم. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل.

دو بسته پودر ژله زردآلو یا موز یا لیمو، جمعاً معادل ۲۰۰ گرم. چند عدد زردآلو، گیلاس و اسمارتیز برای تزئین

طرز تهیه دسر زردآلو با ژله
زردآلوها را از هسته جدا کرده، در مخلوط کن می‌ریزیم. ۵ قاشق آب و ۳ قاشق شکر به آن اضافه می‌کنیم.

بعد از مخلوط کردن، دو پیمانه پوره زردآلو خواهیم داشت.

یک بسته پودر ژله را به‌تدریج در یک پیمانه آب جوش (یک فنجان سرپر) حل می‌کنیم.

نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره زردآلو می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

۲۵۰ گرم خامه پاستوریزه را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

مخلوط پوره زردآلو و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا دسر آماده شود.

دسر آماده شده را در ظرف می‌کشیم. سپس ظرف‌های دسر را ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

برای تزئین، می‌توان یک عدد زردآلو را برش زده، همراه یک گیلاس روی دسر قرار داد سپس ظرف‌های دسر را دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بسته شود.

۱/۵ پیمانه آب به بقیه ژله اضافه کرده، روی دسر تزئین شده می‌ریزیم. در صورت نیاز یک بسته پودر ژله دیگر را نیز در ۳ پیمانه آب حل می‌کنیم و روی دسرهای تزئین شده می‌ریزیم سپس آن‌ها را ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ژله بسته شود.

دسر آماده پذیرایی می‌باشد.
نوش جان

کالری موجود در دسر زردآلو با ژله
مقدار کالری موجود در کل دسر حدود ۲۳۵۰ کیلوکالری می‌باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از این دسر حدود ۲۳۵ کیلوکالری می‌باشد.

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *