روش تهیه رول بادمجان

روش تهیه رول بادمجان

رول بادمجان، غذایی لذیذ و خوشمزه است که به روش زیر تهیه می شود.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:

بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه
اسفناج: ۵۰گرم
زیتون سیاه خرد:‌۱۰۰گرم
پنیر فتا:‌ ۱۰۰گرم
پیاز داغ: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر: به میزان لازم
کاپاریس: ۳ قاشق سوپ‌خوری
جعفری خرد شده: یک قاشق سوپ خوری >

مواد سس:

آب گوشت:‌ یک پیمانه
رب:‌۲ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ:‌ یک قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه‌ای رنده شده: ۲ قاشق سوپ خوری
سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه

روش تهیه رول بادمجان :

در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:

۱ – پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.

۲ – از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

۳ – با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

۴ – سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

۵ – ادویه‌های دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

۶ – سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند

منبع:imperia.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *