مواد لازم برای ۳-۴ نفر:
خیار پوست گرفته ی نگینی نخودی ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی پوست کنده ی نگینی نخودی ۲عدد بزرگ
پیاز پوست کنده ی نگینی نخودی ۱عدد بزرگ
سرکه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
خیار و گوجه فرنگی و پیاز را در ظرفی بریزید ، سرکه و روغن را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و زیر و رو کنید .
به این سالاد می توانید چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندکی نعنای خشک اضافه کنید .
– گاهی به جای سرکه ، یا علاوه بر آن ، چند قاشق آب لیموی تازه یا آب غوره به کار می برند .
– می توان به جای نمک و فلفل از ادویه لیمو فلفلی گلستان در تهیه سالاد فوق استفاده کرد .
• منظور از خیارنگینی نخودی همان خیار با قطعات کوچک است .
منبع : سیمرغ
نشر:jahaniha.com
باز نشر:mounes.ir