روش تهیه سوپ پاییزیروش تهیه سوپ پاییزی

روش تهیه سوپ پاییزی

مواد لازم:

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

کدو حلوایی: ۲/۱ ، به صورت مکعبی شده

هویج: یک عدد تکه تکه شده

کرفس: ۲ شاخه قطعه قطعه شده

پیاز: یک عدد خرد شده

سیب زمینی: یک عدد خرد شده

سیر: ۴ حبه کاملا ریز شده

آب سبزیجات: ۴ پیمانه

نمک: مقدار لازم

فلفل سیاه: مقدار لازم

پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

طرز تهیه :

۱- روغن را در قابلمه بریزید.

۲- کدوهای مکعبی شکل، هویج‌‌ها، کرفس‌ها، پیازها را در روغن زیتون حدود ۴ دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شوند.

۳- سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر آن‌ها را سرخ کنید.

۴- آب سبزیجات را روی آن‌ها بریزید.

۵- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید جوش بیاید.

۶- سپس حرارت را کم کرده و ۳۰ دقیقه بگذارید آرام بجوشد تا سبزیجات نرم شوند.

۷- نمک و فلفل را به محتوای قابلمه اضافه کنید.

۸- با استفاده از یک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآورید و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کرده‌اید، بریزید.

۹- روی آن را با پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.

منبع:همشهری-شهره فرجی

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *