روش تهیه سینه مرغروش تهیه سینه مرغ

روش تهیه سینه مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد
سس خردل ۱/۲ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذا خوری
قارچ ورق شده ۱ لیوان
پنیر پیتزا رنده شده ۲ لیوان
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

سینه مرغ ۴ عدد، بدون استخوان و بدون پوست ، به ضخامت ۱ الی ۱٫۵ سانت کوبیده شود

روش تهیه سینه مرغ :
۱- سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آن را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار بدید.

۲- فر را از قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. ژامبون ها را در یک ماهیتابه بزرگ کمی سرخ کنید.

۳- در یک کاسه متوسط سس خردل، عسل، مایونز و قطعات پیاز خرد شده را مخلوط کنید. نیمی از سس را کم کنید سپس آن را بپوشانید و در یخچال بزارید تا بعدا صرف شود.

۴- روغن را با حرارت بیش از متوسط در یک ماهیتابه گرما بدهید سپس سینه مرغ را در آن قرار بدهید و هر تکه را ۴ – ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید یا تا زمانی که برشته شوند. سینه ها را از ماهیتابه بردارید و در یک ظرف پیرکس متوسط قرار بدید. بعد از آن سس خردل عسل را به هر یک از سینه ها بریزید و بعد از آن در لایه های قارچ و ژامبون بزنید، ودر بالای آن پنیر خرد شده را بپاشید.

۵- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پنیر آب شود یا آب مرغ تمام شود. سپس جعفری را به عنوان چاشنی بزنید و غذا را با سس خردل عسل سرو کنید.

منبع : بیتوته

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *