روش تهیه شیرینی ایتالیایی

شیرینی های ایتالیایی را با عطر و طعم خاص تجربه کنید.

مواد لازم شیرینی ایتالیایی :
شکر=۱ پیمانه
آرد= ۲ پیمانه
آجیل =۱ پیمانه
تخم مرغ= ۳ عدد
کره= ۱۵۰ گرم
وانیل= ۱/۲ ق چ

روش تهیه شیرینی ایتالیایی :

کره و شکر مخلوط کرده تا یکدست و نرم شود
یکی یکی تخم مرغ ها اضافه شود
آجیل و وانیل اضافه شود

خمیری بدست آمده را اگر به دستتان چسبید آرد اضافه کنید تا نچسبد سپس بصورت لوله ای روی کاغذ روغنی در درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید. از فر در آورده با چاقوی اره ای برش زره شکر پاشیده به مدت ۱۰ دقیقه در همان فربا همان درجه قرار دهید.
متبع:talab.org

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *