روش تهیه نان مغزدار

روش تهیه نان مغزدار

مواد مورد نیاز :
مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
آب یک چهارم پیمانه
شکر یک قاشق چایخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
ماست پرچرب یک پیمانه
زنجبیل یا هل یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد

مواد لازم میانی :
کره ۵۰ گرم
آرد ۳ قاشق سوپخوری
زعفران حل کرده ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:
زرده ی تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک قاشق سوپخوری

روش تهیه نان مغزدار :

مایه خمیر، آب و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.

بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.

حالا خمیر را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شکل دهید.

آنگاه روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید.

سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین کنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

منبع : nazkhatoon.net

بازدید۲۸

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.