روش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانهروش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانه

روش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانه

 
مواد لازم:

-جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

-نمک نصف قاشق چایخوری

-روغن یک چهارم فنجان

-شیر نصف فنجان به علاوه ۲ قاشق غذاخوری

-کره نصف فنجان

-پودرقند ۵ تا ۶ فنجان

-پودر نارگیل ۱-۱/۲ فنجان

-وانیل ۳ قاشق چای خوری

-تخم مرغ ۲ عدد

-بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

-آرد ۱ پیمانه

-شکر ۱ پیمانه

 

روش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانه
روش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانه

روش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانه

 

*برای داشتن کاپ کیک نارگیلی عالی و خوشمزه باید مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید.

۱-فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید تا گرم شود. توی قالب ۱۲ دوازده تایی را کاسه های کاغذی قرار دهید و کنار بگذارید.

 

در ابتدای کار تمام مواد در دستور داده شده را آماده کنید و روی پیشخوان قرار داده تا به دمای محیط برسد .برای این دستور غذا به شکر سفید ، آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دو تخم مرغ ، روغن ، نصف فنجان به علاوه دو قاشق غذاخوری شیر (تقسیم شده) ، سه قاشق چای خوری عصاره نارگیل (تقسیم شده) و یک و نصف فنجان نارگیل خرد شده (تقسیم شده) و همچنین برای پایان خمیر نارگیل به نصف فنجان کره نرم شده و پنج تا شش فنجان پودر قند نیاز دارید.

 

۲-در یک کاسه بزرگ ، تمام مواد خشک را اضافه کنید. که در ابتدا باید آرد را با بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک الک کنید تا هم صاف و هم هوا بین مخلوط جریان پیدا کند و سپس شکر را هم اضافه و هم زده تا خوب مخلوط شده و عاری از توده های بزرگ باشد.

 

در این زمان تخم مرغ ها را اضافه کرده و یکی یکی خوب مخلوط کنید. تا صاف و یکدست شود و بعد روغن را به آن اضافه کنید و سپس نصف فنجان شیر و دو قاشق چایخوری عصاره نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

 

۳-هنگامی که خمیر شکل گرفت ، ۱ فنجان نارگیل خرد یا رنده شده را به ترکیب خمیر اضافه و مخلوط کنید. با آماده شدن خمیر ، وقت آن است که آن را بین چاه های کیک تقسیم کنید.

 

برای پوشاندن قالب کاپ کیک از آسترهای کاغذی استفاده کنید. این کار باعث می شود کاپ کیک ها به قالب نچسبند. برای برداشتن خمیر از یک فنجان اندازه گیری استفاده کنید و خمیر را توی هر کدام از کاپ کیک ها را تقریباً تا نیمه یا ۳/۴ از قالب را با خمیر پر کنید.

 

سپس قالب را توی فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه آن را بپزید تا کمی طلایی شود. سپس قالب را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

در حالی که کاپ کیک ها سرد می شوند ، همانطور که منتظر می مانید تا کاپ کیک ها خنک شوند ، زمان مناسبی برای درست کردن نارگیل است.

 

در یک کاسه مخلوط کن ، ابتدا کره را اضافه کنید و آن را با همزن دستی خامه کنید تا نرم شود. در مرحله بعد ، دو فنجان پودر قند ، دو قاشق غذاخوری شیر و دو قاشق چایخوری عصاره نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

بتدریج پودر قند را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و مرتب سرعت را روی میکسر خود بچرخانید تا مایه کرم فرم دار شود. وقتی کاپ کیک ها کاملاً سرد شدند ، روی هر کاپ کیک را مایه نارگیل بریزید و سپس روی آن را با نارگیل خرد شده اضافی بپاشید. در صورت تمایل ، با یک برگ نعناع تزئین کنید تا آنها تمام شوند.

روش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانه
روش تهیه کاپ کیک نارگیلی تر در خانه

 

۴-اگر دوست دارید نارگیل رنده شده را به رنگه های دلخواه تزیین کنید فقط کافیه که طبق این دستور فقط رنگهای دلخواه خود را اضافه و روی کیک ا را با نارگیل های رنگی تزیین کنید.

 

برای اینکارنارگیل خرد شده یا شیرین نشده را می توان رنگ آمیزی کرد. این یک روش آسان برای تزئین است و جلوه تزئینی خاصی به روی کاپ کیک و کیک ها ، کوکی ها و سایر دسرها می بخشد. توصیه می کنیم از رنگ های خمیری ژله ای در مقایسه با مایع استفاده کنید.

 

۱/۲ فنجان نارگیل شیرین شده خرد شده را توی یک کاسه بریزید و ۱-۲ قطره رنگ ژله سبز یا هررنگ خوراکی که دوست دارید اضافه کنید ومخلوط کنید تا رنگ پخش شود.

 

اگر رنگ به اندازه کافی سبز نیست ، کمی رنگ دیگر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. می توانید از یک قاشق برای مخلوط کردن استفاده کنید ، اما دستان شما کار دقیق تری را انجام می دهند. بگذارید خشک شود.بعد از نارگیل رنگی برای تزیین روی کاپ کیک استفاده کنید.

 

توجه داشته باشید که این دستور مخصوص ۱۰ نفر است.مدت زمان آماده سازی مواد ۱۰ دقیقه و زمان مناسب برای پخت حدودا ۲۰ دقیقه است.نوش جااااااااان…

منبع:.irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *