روش تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی
مواد لازم : گوشت راسته کبابی نیم کیلو –پیاز درشت ۱ عدد –گوجه فرنگی ۴ عدد–چوچاق (شیشاق) ۱ قاشق غذا سوپ خوری –رب انار ترش ۱ قاشق غذا خوری –گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم –نمک و فلفل به میزان لازم– روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری– آب نصف پیمانه پلو پزی
روش تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی :
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب میکوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده میکنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم میکنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ میکنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف میچنیم .
منبع:بیتوته