روش تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی

روش تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی

مواد لازم : گوشت راسته کبابی نیم کیلوپیاز درشت ۱ عددگوجه فرنگی ۴ عددچوچاق (شیشاق) ۱ قاشق غذا سوپ خوری رب انار ترش ۱ قاشق غذا خوری گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری آب نصف پیمانه پلو پزی

روش تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی :
ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .

منبع:بیتوته

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *