موردمصرف : دسر
آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای ۵ نفر :
کره ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱۰۰ میلی لیتر (۱ استکان)
آلو ۶ عدد
هلو ۱ عدد
شکر ۱۸۰ گرم
وانیل چند قطره (به میزان لازم)
آرد ۲۲۰ تا ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مربا خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
همه مواد را از قبل از یخچال بیرون می آوریم ( کره ١٨٠ گرم تخم مرغ ۴ عدد ، شیر یک استکان یا ١٠٠ میل ) تا به دما مناسب برسند.
قالب موردنظر را با کمى کره چرب و روى کره را خوب با شکر قهو ه اى بپوشانید براى کاراملى کردن ( نیاز به پاشیدن آرد نیست ).
سپس شش عدد آلو را نصف کرده روى شکر ته قالب بچیند و سه عدد آلو و یک عدد هلو را ریز خرد میکنیم براى داخل کیک و کنار می گذاریم.
حالا ١٨٠ گرم شکر را با ١٨٠ گرم کره خوب با همزن بزنید تا مواد یک دست و کرم رنگ شود ، ۴عدد تخم مرغ را یکى یکى اضافه و خوب هم میزنیم سپس چند قطره وانیل یا وانیل شوگر اضافه میکنیم و هم می زنیم من مقدارى پودر هل و دارچین به مایه کیک اضافه کردم.
در این جا فر را روشن کردم تا گرم شود و و زیاد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢۴٠ گرم )، یک و نیم قاشق مرباخورى بکینگ پودر و نصف قاشق چایخورى جوش شیرین سه بار الک کرده و کم کم با شیر به مواد اضافه و با همزن دستى میزنیم تا مخلوط شود.
در آخر هم آلو و هلو خرد شده و کمى پودر بادام افزودم هم زدم و مایه را داخل قالب روى آلوهاى چیده که ته قالب گذاشته بودیم ریختم و کیک را براى مرحله پخت در فر بمدت ۵٠ دقیقه قرار دادم.
من این میزان مواد را در دو تا قالب کوچک ریختم براى همین بافت کیک خیلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.
بعد از پخت و خنک شدن کیک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو میکنیم.
منبع : beryooni.com