;
کیک توپی لذیذ

روش تهیه کیک توپی لذیذ

در این آموزش قصد داریم تا با هم کیک های توپی کوچکی را که دارای روکش شکلاتی هستند را با هم بپزیم. برای این دستور العمل می توانید از هر نوع کیکی استفاده کنید. پس با ما در طرز تهیه کیک توپی با روکش شکلاتی همراه باشید.



مواد مورد نیاز برای کیک توپی
:

۱ عدد پودر کیک یا مواد کیک به دلخواه
۱/۳ پیمانه خامه فرم گرفته
شکلات در رنگ های مختلف (می توانید هم از شکلات های تخته ای و هم از شکلات های چیپسی استفاده کنید)

روش تهیه کیک توپی لذیذ

بعد از این که کیک آماده شد آن را داخل ظرف بزرگی کاملا خرد کنید. می توانید کیک را داخل پلاستیک زیپ دار بریزید و با دست له کنید. باید کیک را کامل خرد کنید. در این دستور ما نصف کیک را خرد کرده ایم. با نصف کیک ۱۲ الی ۱۳ عدد کیک توپی می توان درست کرد. می توانید برای خرد کردن کیک از مخلوط کن هم استفاده کنید، اما باید مراقب باشید که کیک ها هنگام مخلوط کردن از داخل ظرف بیرون نریزد.

مواد مورد نیاز کیک توپی با روکش شکلاتی
:

اسپری آشپزی
یک جعبه کیک مخلوط (به علاوه مواردی که روی جعبه نوشته شده است)
۳/۴ پیمانه کره نرم شده
۳ قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر
۱ قاشق چایخوری پودر وانیل خالص
یک سر انگشت نمک کوشر
۲ پیمانه تکه های شکلات سفید
۲ پیمانه تکه های شکلات نیمه شیرین
۴ قاشق غذاخوری روغن نارگیل

اکنون خامه فرم گرفته را اضافه کنید. ابتدا ۲ یا ۲/۵ قاشق غذاخوری سر پر خامه اضافه کنید که برابر است با ۳۵ گرم. اگر می خواهید تمام کیک را استفاده کنید باید ۱/۳ پیمانه خامه را به آن اضافه کنید. سپس با دست مواد را ورز دهید تا به شکل خمیر در بیاید و مواد کاملا به هم بچسبد.

حالا می خواهیم مواد کیک را به شکل توپ دربیاوریم. برای هر کدام از توپ ها به اندازه ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم است. ابتدا مواد را با دست ورز دهید سپس آن ها را کف دست به شکل توپک های کوچک در بیاورید؛ و در نهایت آن ها را روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

در این مرحله باید شکلات ها را آب کنیم. برای ذوب کردن شکلات می توانید هم از روش مایکروفر استفاده کنید و هم از روش بن ماری. بعد از این که شکلات ها کاملا ذوب شدند سر سیخ های چوبی را به شکلات آغشته کنید و بلافاصله داخل کیک های توپی فرو کنید. مراقب باشید که سیخ ها از آن طرف کیک بیرون نزند. شکلات های اضافه روی سیخ های چوبی را با دست پاک کنید. اکنون سیخ ها را داخل یک عدد اسفنج فرو کنید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. با قرار دادن کیک ها داخل یخچال شکلات سفت می شود و کیک کاملا به سیخ چوبی می چسبد.وقتی کیک های توپی را از روی کاغذ روغنی بر می دارید قسمت زیرین آن کمی مسطح است. سیخ های چوبی را درست در همان قسمت قرار دهید.

بعد از این که کیک ها کاملا به سیخ های چوبی چسبیدند باید آن ها را شکلاتی کنیم. ابتدا شکلات بیشتری آب کنید. می توانید از رنگ های متنوع استفاده کنید. سپس کیک ها را داخل شکلات ذوب شده بچرخانید در صورت نیاز از قاشق برای شکلاتی کردن کیک ها استفاده کنید؛ و در آخر با انگشت چند ضربه روی سیخ چوبی بزنید تا شکلات های اضافی روی کیک نماند. می توانید شکلات ها را داخل ظرف های عمیق تری بریزید و فقط کیک ها را داخل شکلات فرو کرده و بیرون بیاورید و نیازی به چرخاندن کیک ها نباشد. در آخر سیخ ها را دوباره روی اسفنج قرار دهید تا شکلات روی کیک خودش را بگیرد.

در این مرحله می خواهیم کیک ها را با شکلات تزئین کنیم. برای تزئین روی کیک ها بهتر است از شکلات های رنگ های متضاد استفاده کنید. مقداری شکلات داخل پلاستیک بریزید و گوشه پلاستیک را قیچی کنید. البته می توانید از قیف و ماسوره هم استفاده کنید. اگر می خواهید روی کیک ها آجیل و مغزیجات قرار دهید باید این کار را بلافاصله بعد از تزئین و قبل از این که شکلات ها کاملا سفت شوند انجام دهید.


طرز تهیه کیک توپی با روکش شکلاتی

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت پز را با اسپری روغنی آشپزی چرب کنید. مخلوط کیک را طبق دستور العمل جعبه آماده کنید و به طور یکنواخت در قالب یا ظرفی که آماده کرده اید، بریزید. حدود ۳۰ دقیقه آن را در فر بپزید. می توانید هنگامی که کیک را در داخل فر می گذارید، یک خلال دندان در آن بگذارید. بعد از آن که ظرف را از فر بیرون آوردید، خلال را دربیاورید. اگر کیک به آن نچسبیده بود، به معنی آن است که کیک کاملا پحته شده است. بگذارید کیک خنک شود، سپس آن را به صورت تکه هایی ببرید.

کره ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و با هم زن آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. سپس شکر را ریخته و دوباره هم بزنید. حال خامه، وانیل و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. (اگر مایع خیلی غلیظ است، خامه بیشتری اضافه کنید.)

یک سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید. تکه های کیک را درهم بکوبید تا به صورت تکه های خیلی زیر دربیایند. سپس مایعی را که در مرحله قبل درست کردید را به کیک اضافه کرده و مخلو کنید. حال با استفاده از قاشق یا هر پیز دیگری مقداری از کیک را در کف دست خود گذاشته و به شکل توپ دربیاورید. به همین ترتیب تمام مخلوط کیک را به توپ هایی تبدیل کرده و در سینی بچینید. سپس سینی را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

شکلات های سفید را در یک کاسه ضد حرارت ریخته و در به مدت ۳۰ ثانیه در فر بگذارید تا کاملا ذوب شوند. سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل اضافه کرده و هم بزنید. این کار را با شکلات های نیمه شیرین نیز تکرار کنید. سپس دو مایع را ترکیب کنید.

حال توپ های کیک سرد شده را داخل مایع برده و به آن آغشته کنید. سپس بالا آورده و بگذارید مایع اضافی از بین برود. به همین ترتیب تمام توپ های کیک را آغشته به مایع شکلات کنید و دوباره به سینی برگردانید. می توانید مایع اضافی که مانده است را بر روی تمامی توپ ها ریخته و تزئین کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه سینی را در یخچال بگذارید تا روکش سفت شود. کیک توپی آماده سرو است!

منبع:saednews.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *