با نحوه پخت کیک موزی آشنا شوید

مواد لازم برای کیک موزی :
آرد ۲ پیمانه
جوش شیرین ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱٫۴ قاشق چای‌خوری
کره ۱٫۲ پیمانه
شکر قهوه‌ای ۳٫۴ پیمانه
تخم‌مرغ بزرگ ۲ عدد، زده‌شده
موز رسیده‌ی له شده ۲ و ۱٫۳ پیمانه

روش تهیه کیک موزی:
فر را تا دمای ۱۷۷ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. کف یک ماهیتابه با ابعاد حدود ۲۳ در ۱۲ سانتی‌متر را چرب کنید.

در یک کاسه‌ی بزرگ آرد، جوش‌شیرین و نمک را مخلوط کنید. در کاسه‌ی دیگری شکر قهوه‌ای و کره را ریخته و هم بزنید.

تخم‌مرغ و موزهای له‌شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. ترکیب موز را درون ترکیب آرد بریزید. آن‌ها را هم بزنید تا ترکیب کمی مرطوب شود.

خمیر را در ماهیتابه‌ای که آماده کرده‌اید بریزید.

آن را در فر که گرم کرده بودید به مدت ۶۰ تا ۶۵ دقیقه بپزید. زمانی که یک خلال‌دندان در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است.

اجازه دهید برای ده دقیقه کیک در ماهیتابه بماند تا خنک شود. سپس آن را روی یک قفسه‌ی سیمی فر برگردانید.

منبع : wiki.5040.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *