ریزوتو غذای ایتالیایی

ریزوتو – RIZOTO

ریزوتو یک غذای مشخص ایتالیایی است . دستور پخت های مختلفی برای آن وجود دارد . میتواند با گوشت . معمولا مرغ و یا فقط با سبزیجات باشد . هردو آنها خوشمزه هستند . در اینجا من روش پخت خودم را برای این غذای معروف ایتالیایی برایتان توضیح میدهم . اصلا تهیه این غذا سخت نیست و امیدوارم که خوشتان بیاید.
مواد لازم :
برنج : ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط خرد شده : ۲ عدد
قارچ : ۳۰۰ گرم
نخود فرنگی کنسرو شده یا منجمد : ۳۰۰ گرم
ذرت شیرین کنسرو شده یا آب پز : ۲۰۰ گرم
هویج متوسط رنده شده : ۳ عدد
گوشت و یا مرغ( به اختیار خودتان ) آب پز شده : ۳۰۰ گرم
روغن آفتابگردان : ۱۲ قاشق غذا خوری
کره : ۴ قاشق غذا خوری
نمک : بمقدار لزوم
فلفل سیاه : بمقدار لزوم
زیره سبز : در صورت تمایل و بمقدار لازم
پنیر زرد : در صورت تمایل و بمقدار لازم
طرز تهیه :
۱ – پیاز و هویج را اندکی تفت میدهیم تا رنگ روغن عوض شود . میتوانید برای جلوگیری از
سوختن سبزیجات مقداری آب هم به ظرف اضافه کنید
۲ – برنج را هم اضافه کنید و تفت دهید تا وقتی که برنج مثل شیشه شود
۳ – برنج و بقیه مواد را داخل ظرف پیرکس مان می ریزیم .
۴ – اگر در پخت این غذا از مرغ استفاده می کنید ۷۰۰ میلی لیتر آب و ادویه جات را هم
اضافه کنید
۵ – فر را روی درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و حدود ۴۰ دقیقه طول خواهد کشید
تا غذا آماده شود
هنگامی که آماده شد در صورت تمایل پنیر رنده شده را به روی آن بریزید و ۵ دقیقه دیگر در
فر بگذارید و یا اینکه موقع سرو غذا پنیر را به روی آن بریزید
غذا را گرم سرو کن

منبع:parsseh.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *