سالاد بادام و پنیر

سالاد بادام و پنیر

مدت زمــان طـــــــبخ : ۲۰ دقیقه
مناسب برای تعداد : ۴ نفر


جدول ارزش غـذایی


کالری برای یک نفر : ۷۲ کالری
چربی برای یک نفر : ۶٫۷۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۲٫۲۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۰٫۷۰ گرم

مواد لازم :
۱٫ کاهوی خرد شده : ۱ لیوان
۲٫ انواع جوانه تازه : ۱ لیوان
۳٫ پنیر خرد شده : ۱/۳ لیوان
۴٫ بادام بو داده شده و خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
۵٫ روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
۶٫ سرکه سفید : ۳ قاشق غذاخوری
۷٫ سس با پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری
۸٫ نمک : به میزان لازم
۹٫ فلفل : به میزان لازم
۱۰٫ شکر : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد بادام و پنیر :

۱٫ سبزیجات را به اندازه های دلخواه خرد نموده و در یک کاسه ریخته و سپس پنیرها را به قطعات ۲/۵ سانتی متری درآورده و به سبزیجات اضافه نمایید .
۲٫ روغن زیتون را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اضافه نمودن قطعات بادام , آن ها را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و بلافاصله حرارت را خاموش نمایید .
۳٫ جهت تهیه سس سالاد بادام و پنیر در یک ظرف کوچک مواد سس یعنی سرکه , خردل , نمک , فلفل و شکر را بریزید و با همزن دستی حسابی هم بزنید و آن را بر روی سبزیجات بریزید .

توصیه سرآشپز :
پس از اضافه نمودن بادام تفت داده شده آن ها را می توانید به مدت چندین ساعت در یخچال در ظرف در بسته نگهداری نمایید . علاوه بر بادام می توانید از دیگر مغزها در سالاد بادام و پنیر استفاده نمایید . مغزها منبع غنی چربی های سالم و همچنین ویتامین E هستند . این سالاد می تواند تامین کننده فیبر روزانه شما باشد البته به شرطی که یک بشقاب کامل از آن را میل نمایید و از سبزیجات در آن استفاده نمایید . در صورت تمایل از حضور میوه ها در سالاد بادام و پنیر می توانید کمک بگیرید و طعم آن را متنوع نمایید.

منبع:avayesalamati.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.