سالاد خیار اندونزیسالاد خیار اندونزی

سالاد خیار اندونزی

سالاد خیار اندونزی یکی از صدها مدل سالادی است که می توانید در روزهای گرم تابستانی از خوردن آن لذت ببرید زیرا بسیار خنک می باشد. این سالاد به دلیل ترکیب غذایی فوق العاده ای که دارد دارای یک طعم خاص و ویژه ای است.برای تابستان درست کنید.


مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :
۱خیار، پوست کنده و قطعه قطعه
۱ قاشق غذاخوری پیاز قرمز، کمی درشت تر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه برای طعم و مزه

طرز تهیه :

خیار قطعه قطعه، پیاز قرمز و گشنیز را در یک ظرف ترکیب کنید.سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.
irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *