سالاد سیب زمینی ایتالیاییسالاد سیب زمینی ایتالیایی

سالاد سیب زمینی ایتالیایی


وب‌سایت آوای سلامتی: سالاد سیب زمینی ایتالیایی همواره پرطرفدار است , البته طعم آن با گوجه فرنگی خشک شده و جعفری تازه بسیار خوشمزه تر است .

مواد لازم:

سیب زمینی ریز , با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده : ۴۵۰ گرم
ماست ساده : ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده : ۸ عدد
برگ جعفری , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید . بگذارید آب جوش بیاید , سپس سیب زمینی ها را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند .

۲٫ گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد نمایید .

۳٫ برای تهیه سس سالاد , ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید . پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آن ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .

۴٫ سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج نمایید , آن ها را آّکش نموده , کنار بگذارید تا سرد شوند . سیب زمینی های درشت را به قطعه های ۵ سانتیمتری خرد نمایید .

۵٫ سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند .

۶٫ سالاد را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا , سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید , روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید . هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند , ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند .

آوای سلامتی

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *