نان باگت (تکه شده) ۱ عدد
پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم
سس (سس دانه خشخاش) ۶ قاشق غذاخوری
گوشت مرغ (پخته و خرد شده) ۳۵۰ گرم
پیازچه (خرد شده) ۳ عدد
گردو (خرد شده – اختیاری) ۱/۴ فنجان
توت فرنگی (خرد شده) به مقدار لازم
دانه خشخاش (برای تزئین) ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
تکه های نان باگت را روی سینی فر قرار دهید و به مدت پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی تست شوند و بعد از آن اجازه دهید که کمی خنک شوند.
داخل یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و سس دانه خشخاش را مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مرغ، پیازچه و گردو را به مخلوط پنیر اضافه و مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ روی تکه های نان باگت پخش کنید و روی هر کدام یک یا دو تکه توت فرنگی قرار دهید و روی آن ها برای تزئین دانه های خشخاش را پراکنده کنید و سرو بفرمایید.

منبع:sooran.com
نشر:akairan.com
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.