سالاد نودل تایلندی

این سالاد خوشمزه با سبک آسیایی که دارد یک پیشنهاد خوب برای پیش غذا یا غذای اصلی است که پیشنهاد می کنم آن را امتحان کنی.

سالاد نودل تایلندی

مناسب برای ۱ نفر

– ۱۸۰ گرم نودل
– ۴ پیمانه مخلوط کلم، هویج و تربچه (خرد یا رنده شده)
– ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
– ۳ عدد پیازچه خرد شده
– نصف یک دسته گشنیز
– ۱ فنجان هالوپینو
– ½ پیمانه بادام زمینی برشته و خرد شده
مواد لازم برای سس بادام زمینی:
– ۳ برش نازک زنجبیل
– ۱ حبه سیر
– ¼ پیمانه کره بادام زمینی
-¼ پیمانه آب پرتقال
– ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
– ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
– ۳ قاشق غذاخوری عسل
– ۳ قاشق غذاخوری روغن کنجد
– نمک و فلفل

نودل ها را طبق دستور روی پاکت آماده کن. سپس آن را آبکشی کرده و در ظرف بریز. تمام مواد مورد نیاز برای تهیه سس را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا یکدست شوند. سبزیجات خرد شده، فلفل دلمه ای، گشنیز، پیازچه و هالاپینو را با نودل های خنک شده کاملا مخلوط کرده و در نهایت سس را به آن ها اضافه کن. سالاد را در ظرف مورد نظر سرو کرده و روی آن را با مقداری بادام زمینی خرد شده و گشنیز تزئین کن.

سالاد نودل تایلندی

نویسنده بهارک
منبع:loobya.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *