سالاد نودل چینی

مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل چینی

مواد لازم :

۱) مرغ آبپز شده (رشته ای شده) = ۱ لیوان

۲) جعفری( خرد شده ) = ۱ لیوان

۳) هویج( رنده شده) = ۱ لیوان

۴) پیاز (خرد شده* =۲ قاشق غذاخوری

۵) سس مایونز = ۴/۱ لیوان

۶) خامه = ۴/۱ لیوان

۷) نودل (رشته چینی) = ۱ بسته

سالاد نودل چینی

طرز تهیه سالاد نودل چینی

سس مایز و خامه را در یک ظرف ریخته و سپس خامه و سس ماینز را با یکدیگر مخلوط می کنیم

در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را با یکدیگر مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.

در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم .

نکته:برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی (نودل) بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

نوش جان

منبع:otop.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *