سالاد هویج مراکشی
مواد لازم: (برای ۴ نفر)
۴ عدد هویج متوسط (پوست کنده و رنده شده)
نصف پیاز قرمز (خلال شده)
دو قاشق غذاخوری مَویز
یک چهارم فنجان برگ جعفری (خرد شده)
مواد لازم برای سس:
یک سوم فنجان آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری عسل
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
هویج
طرز تهیه:
هویج ها رو پوست کنده و رنده کنین، بقیه مواد تشکیل دهنده سالاد رو به آرامی در یه ظرف ترکیب کنین.
یه ظرف دیگه برداشته و مواد سس رو با همزن مخلوط کنین. درست قبل از سرو سالاد، سس رو روش بریزین.
منبع: healthy food