;

سالاد هویج مراکشی


مواد لازم: (برای ۴ نفر)
۴ عدد هویج متوسط (پوست کنده و رنده شده)
نصف پیاز قرمز (خلال شده)
دو قاشق غذاخوری مَویز
یک چهارم فنجان برگ جعفری (خرد شده)
مواد لازم برای سس:
یک سوم فنجان آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری عسل
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

هویج

طرز تهیه:
هویج ها رو پوست کنده و رنده کنین، بقیه مواد تشکیل دهنده سالاد رو به آرامی در یه ظرف ترکیب کنین.
یه ظرف دیگه برداشته و مواد سس رو با همزن مخلوط کنین. درست قبل از سرو سالاد، سس رو روش بریزین.

منبع: healthy food

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.